Dim Sum

Dimsum of diem sam zijn gefrituurde en gestoomde kleine hapjes die in de zuidelijke Chinese keuken (Kantonese/HongkongChaozhouHakka en Fujian) vaak voorkomen. Ze bestaan uit groente, vlees en rijst en worden als lichte maaltijd gebruikt. Het eten van dimsum is niet aan bepaalde tijdstippen gebonden.

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

Speciaal Dim Sum

Menu nummer: 21
Fango, Xiao Jiao, Shao Mai (Rundvlees, kippenvlees), xiao long bao
€7,90

Fan Ko

Menu nummer: 22
€5,90

Xia Jiao (Ha kauw)

Menu nummer: 23
Xia Jiao (Ha kauw) is zeker niet onbekend bij de meesten. Een dun plakkerig en doorzichtig deegvelletje van tarwe verbergt een stevige vulling van garnaal.
€5,90

Shao Mai

Menu nummer: 24
Shao Mai is een deeghapje dat aan de bovenkant open is. Het deeg wordt gemaakt van tarwe en de vulling bestaat uit varkensvlees, fijngehakte wortelen.
€5,90

Xiao Long Bao

Menu nummer: 25
Gestoomde broodjes met varkensvlees.
€5,90

Gebakken Jiao Zi

Menu nummer: 48
Jiao Zi(Dumpling) bestaat uit stukjes deeg gevuld met varkensvlees en groenten.
€7,90